Magyar bortúra

Rólunk

A bor szeretete

Kísérőből főszereplő – a minőségi borok és az emlékezetes rendezvények minden alkalomra tökéletesen összeillenek. Több mint 10 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel és borértékesítéssel: azt vettem észre, hogy a bor, sőt a minőségi bor élvezete, ismerete iránt egyre többen érdeklődnek. Jó érzés élményt adni! Érteni a borhoz, megtapasztalni az ízeket, színeket, illatokat, megismerni egy adott tájegység borkultúráját.

Mivel jól ismerem a hazai rendezvényhelyszíneket, borász világot, így tudtam, hogy olyan különlegességek is vannak, melyek (még) nem felkapottak, viszonylag kevesen ismerik, így családias és közvetlen. Épp ettől a friss, hiteles élménytől válik egy általam szervezett hazai bortúra felejthetetlenné.

Garantált élmény

Ismerem a velem együtt dolgozó embereket – így egész más, ha maga a termelője mutatja be az eredeti helyszíneken: kúriában, borházakban, pincészetekben.
Össze sem lehet hasonlítani a luxuséttermek, szállodák sommelier világával. Közvetlen, őszinte, kellemesen barátságos, miközben a legmagasabb minőségből egy cseppet sem engednek.

Egy bortúra lehet kapcsolatok alapja, mert a jó bor összehoz bennünket.
A jó borról beszélni kell, így nyújt számunkra közös témát az első pillanattól.
Kiszakít a mindennapokból és megmutatja az élet zamatát.

Ez az érzés az, ami összeköt minket, ez az, amire el szeretném hívni!
Tartson velem, borozzunk együtt!